Den ideella föreningen VÅR SKUTA formulerade uppropet ”Sarpen skall segla!” redan i mars 1977 och föreningen antog sina stadgar i vilka man bland annat kan läsa stödföreningens ändamål att genom ekonomiska bidrag stödja Simrishamns scoutkårs sjökommitté i dess ungdomsverksamhet ombord på m/s Sarpen att med informationsverksamhet upprätthålla medlemmarnas intresse för denna verksamhet Vår Skutas verksamhet är beroende av medlemmarnas mönstringsavgifter som för närvarande uppgår till 200 kronor per år för enskild medlem och 275 kronor för familj.
Insättning sker på bg 5403-3683.

I medlemskapet ingår prenumeration på kulturskeppens förnämliga tidning BOGSVALL, som utkommer med två-tre nummer årligen.
Medlemmarna erbjuds delta i de två medlemsseglingar som sker under sommaren varje år. Segling bokas på 070-149 34 86 eller via mail till anki.eskil@gertsson.com.
Samtliga medlemmar kallas vidare till årsmöte i mars månad varje år.

Sedan 1979 ger Vår Skuta varje år ut boken Jul i Simrishamn, en mycket populär kulturskrift som finns att inhandla i Bokvaruhuset Österlen och i Museishopen. Eller genom att kontakta Ragnar via kontaktuppgifterna nedan. Många medlemmar tar chansen att föreviga sitt namn som julhälsare i Jul i Simrishamn, en insats som ger Vår Skuta ännu större möjlighet att varje år stötta Sarpen med en summa för närvarande i storleksordningen 50 000 kronor.

Vi ser givetvis med stor tacksamhet emot ännu fler medlemmar.
Sätt in mönstringsavgiften och känn dig varmt välkommen i vår levande förening som vill medverka till att unga människor utbildas i gott sjömanskap, till att sjömanstraditionen föres vidare och att Simrishamn kan fortsätta hålla vår vackra, oskattbara skönhet Sarpen kvar som en pärla på vattnet.

Frågor angående seglingar ställer du direkt till Sarpens bokningspersonal Madeleine Bäckvall  0761-13 94 95 eller
Ola Löfberg 070-995 15 99 eller via mejl: kontakt@sarpen.se.

Frågor angående IDEELLA FÖRENINGEN VÅR SKUTA, Grånemadsvägen 21, 271 31 Simrishamn ställer du till:
Bo Olsson, ordförande, abc@boolsson.se, 0414-44 65 14
Ragnar Malmberg, medlemsansvarig, malmberg.simris@telia.com, 070-54 97 892
Leif Andersson, leif.ml.andersson@telia.com, 073-37 71 483

Varmt välkomna!

 

Seglingsschema 2021

Seglingsschema 2021

Nu är seglingsprogrammet 2121 äntligen färdigt! Så färdigt det kan bli för tillfället. Det har tagit tid. många planer har fått ställas in och ställas om. Välkomna in på sidan Segelturer eller kalender för mer information om sommarens seglingar!  

läs mer
Tack till Sarpens sponsorer!

Tack till Sarpens sponsorer!

Sarpen önskar tacka våra sponsorer! Utan sponsorhjälp är det tufft för en ideell förening att kunna erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Därför önskar Sarpen sända ett extra stort tack till våra sponsorer! (se länk nedan) Vår skuta XL- hans Anders Ica Simrishamns...

läs mer

Meny

Seglingar

Kalender

Kontakt

Sarpen på Facebook 

Sarpen på Instagram

Sarpen på Tripadvisor - skriv en bedömning om din upplevelse!

 

 

 

© T/S Sarpen, 2019.